Ubijen vođa navijačke grupe „Alkatraz”

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen vođa navijačke grupe „Alkatraz”

U pucnjavi koja se dogodila kod benzinske pumpe u Ulici Grčića Milenka u Beogradu ubijen je muškarac. Kako RTS nezvanično saznaje, reč je o kik-bokseru Ljubomiru Markoviću Kići, vođi Partizanove navijačke grupe „Alkatraz”. Taj deo grada blokirale su jake policijske snage.
Nepoznati napadač je u naselju Šumice na Voždovcu oko 20.30 pucao u muškarca, koji je preminuo licu mesta.

Tridesetsedmogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << muškarac je upucan sa dva metka u glavu, a prema rečima očevidaca, u pucnjavi je ispaljeno osam metaka. 
Jake policijske snage blokirale su taj deo grada.
Patrole zaustavljaju i pretresaju crne automobile, tražeći vozilo za koje se sumnja da je iskorišćeno za bekstvo napadača.
Kako RTS nezvanično saznaje, ubijen je kik-bokser Ljubomir Marković Kića, vođa Partizanove navijačke grupe „Alkatraz”.
Bio je osuđen na više godina zatvora zbog ubistva francuskog navijača Brisa Tatona.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Na beogradskoj pumpi ubijen jedan od vođa navijača Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019

U ulici Grčića Milenka u Beogradu večeras je ubijen muškarac, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u...Kako je rečeno, ubistvo se dogodilo oko 20.30 časova, a policija je izašla na lice mesta i obavlja uviđaj...Muškarac koji je večeras ubijen u beogradskom naselju Šumice je, prema nezvaničnim informacijama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.