Ubijen muškarac u lokalu Novom Pazaru

Izvor: Blic, 21.Maj.2010, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen muškarac u lokalu Novom Pazaru

Novi Pazar - Novopazarska policija traga za Harisom M. (20), osumnjičenim da je juče ujutro u jednoj kafani u Novom Pazaru ubio Amela Kocu (28) iz tog grada.

Kako „Blic" saznaje, njih dvojica su juče oko pet sati bili u kafani u blizini zelene pijace. Haris M. je sedeo sa Emilom B. i još jednim muškarcem, a Amel Koca sa svojim bratom Ahmetom. Prema nezvaničnim informacijama, pucnjavi je prethodila prepirka koja je počela u vezi kupovine cigareta i uplete dopune za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mobilni telefon.

Naime, Amel Koca je rekao Emilu B. da ode i kupi mu cigarete i uplati dopunu. Emil B. se vratio, ali nije uplatio dopunu, već je samo kupio cigaretama. Amela Kocu je to iznerviralo i pitao ga je zašto nije uplatio dopunu. Emil B. mu je odgovorio da mu je prodavac, kada je čuo da su cigarete i dopuna za Kocu, rekao da neće da mu ih da, jer mu je ostao dužan. Emil B. je svojim novcem platio cigarete i po povratku u kafanu poslužio goste i seo za sto kod Harisa M. Po svemu sudeći, taj gest Emila B. naljutio je braću, koja su prišla njegovom stolu. Prema saznanjima „Blica", Haris M. je pokušao da smiri situaciju i kaže braći Koca da se vrate na svoje mesto, što su oni i učinili.

- Međutim, Haris M. ustaje i prilazi stolu braće Koca. Vadi pištolj i puca u Amela. Nakon toga on i Emil beže - kaže sagovornik „Blica" blizak istrazi i dodaje da je Emil B. ubrzo priveden.

I osumnjičeni za ubistvo i žrtva dobro su poznati novopazarskoj policiji. Haris M. ranije hapšen zbog pokušaja ubistva, nedozvoljenog nošenja oružja i nanošenja lakih povreda. Njegov rođeni brat Adis kao član grupe vehabija, u septembru prošle godine u Specijalnom sudu, osuđen na osam godina zatvora.

Amel Koca je privođen takođe zbog pokušaja ubistva, nedozvoljenog držanja oružja, izazivanja opšte opasnosti i napada na policajca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.