Ubijen mladić na Voždovcu, uhapšeno troje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2020, 08:47

Ubijen mladić na Voždovcu, uhapšeno troje

Brzom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapšeni su R. U. (1996), R. P. (1986) i R. R. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela, između ostalog i teško ubistvo.

Osumnjičenima se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo, teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih sredstava, saopštio je MUP.

Kako se sumnja, oni su juče u popodnevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << časovima na Voždovcu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba upotrebom vatrenog oružja usmrtili osamnaestogodišnjeg mladića, a na isti način naneli teške telesne povrede dvadesetjednogodišnjem mladiću.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšeno troje zbog ubistva mladića na Voždovcu

Izvor: B92, 06.Sep.2020

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapšeni su R. U. (1996), R. P. (1986) i R. R. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.