Ubica vlasnika vile pokušao samoubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica vlasnika vile pokušao samoubistvo

Policijskoj upravi u Nišu jutros je prijavljeno da je u 7.30 časova u vili "DND" u Niškoj banji, ubijen vlasnik vile D.D (51), a osumnjičeni je jedan od zaposlenih u vili. Policajci su upali su u sobu u kojoj se nalazio D.J. (1974)  koji je osumnjičen za ubistvo vlasnika vile i tom prilikom zatekli su ga u besvesnom stanju, jer je pokušao da izvrši samoubistvo, saopštio je MUP.

Osumnjičeni je kolima Hitne pomoći prevežen u bolnicu.

Pripadnici policije su odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nakon dojave opkolili objekat, u kome nije bilo gostiju, već se nalazio samo osumnjičeni, navodi se u saopštenju MUP-a.

Sumnjalo se da je je u pitanju i moguća talačka situacija.

Kako navode beogradski mediji, vlasnika vile ubio je recepcioner zaposlen u tom objektu.

Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, policija je blokirala ulaz u Nišku Banju, a ne može se prići ni vili u kojoj se dogodio zločin.

Saobraćaj u glavnoj ulici je obustavljen, a naoružani policajci su svuda oko vile.

Iz daljine se čuje policija koja preko megafona komunicira sa osumnjičenim za ubistvo kako bi ga naterala da se preda.

Na lice mesta oko 10:25 stigli su pripadnici Žandarmerije.

Kako nezvanično saznaje "Blic", motiv ubistva je ljubomora, odnosno vlasnik vile bio je zainteresovan za devojku koja se zabavlja sa recepcionerom i on je zbog toga iz pištolja ubio svog šefa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.