Izvor: CrnaHronika.rs, 26.Sep.2013, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica roditelja: Živog oca sam zakopao u septičku jamu!

NIŠ – Dragan Stamenković (44), koji je uhapšen zbog sumnje da je u dvorištu porodične kuće u Železničkoj ulici u Niškoj Banji ubio svoje roditelje, na saslušanju u niškoj policiji detaljno je objasnio kako je izvršio stravičan zločin.
Najpre je drvenom motkom ubio majku Slavenku (63), a potom je udario nekoliko puta i oca Milana (71). Uz pomoć nevenčane supruge Anite Stolić (38), roditelje je zatim zakopao u septičku jamu, iako mu je otac još uvek bio u životu!
Policijska uprava u Nišu je saopštila da je privela Anitu Stolić i da sumnja da je Dragan Stamenković u njenom prisustvu ubio svoje roditelje 18. septembra u večernjim satima. Posle isteka mere zadržavanja, osumnjičeni za teško ubistvo biće privedeni istražnom sudiji radi saslušanja, napominju iz policije.
Tela ubijenih, Milana i Slavenke Sstamenković pronađena su u sredu u dvorištu porodične kuće u septičkoj jami.
NAKIT
POSLE ubistva roditelja, Dragan Stamenković je iz porodične kuće pokupio sav novac, dinarski i devizni, i zlatni nakit svoje majke. Kako je objasnio prilikom policijskog saslušanja, potom je sa Anitom u jednoj zlatari u Nišu tim novcem i starim nakitom kupio novi za svoju nevenčanu suprugu.
Slične vesti:
Žena ubila muža i zakopala ga u WC pa pobegla u Austriju!
Bač: Ubili penzionera i vezanog bacili u septičku jamu
Izvor: novosti

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

MONSTRUOZNO-Oca-zivog-sahranio-sa-mrtve-majke-skinuo-nakit

Izvor: medio.rs, 27.Sep.2013, 01:27

Nakon što ga je sin Dragan (44) pretukao motkom, Milan Stamenković (71) živ je bačen u septičku jamu. Sa mrtve majke Dragan je skinuo zlatni nakit. Dan nakon ubistva, zlato je razmenio uz doplatu za nakit za nevenčanu suprugu vredan 2.000 evra

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.