UŽIČANIN UKRAO KOMŠIJI JAGNJE I POJEO GA

Izvor: Kurir, 05.Nov.2010, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIČANIN UKRAO KOMŠIJI JAGNJE I POJEO GA

UŽICE - Užičanin Radoje D. uhapšen je zbog sumnje da je komšiji Milovanu Arsiću ukrao jagnje, spremio ga za jelo i pojeo, saopštila je policija.

Radoje je, navodi policija, 4. novembra provalio u Milovanovu kuću u Mokroj Gori i iz kuhinje uzeo veći nož, a onda otišao do štale u kojoj su bile ovce. Zaklao je jedno jagnje i uneo ga u kuću, gde je manju količinu mesa spremio za jelo, a zatim otišao. Time je Milovanu napravio materijalnu štetu od oko 15.000 dinara.

Inače, Radoje se našao iza brave samo dva dana posle saslušanja zbog sumnje da je tri puta opljačkao crkvu Svetog preobraženja na Zlatiboru.

(Z. Š.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.