UŽAS U ŠAPCU: Poginuo posle pada sa drugog sprata bolnice

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U ŠAPCU: Poginuo posle pada sa drugog sprata bolnice

Nema zvaničnog saopštenja iz bolnice "Dr Laza K. Lazarević", a istraga će utvrditi uzrok pada ŠAPČANIN star 91 godinu smrtno je nastradao posle pada sa drugog sprata šabačke bolnice "Dr Laza K. Lazarević".On je bio na lečenju u bolnici, a prema rečima ostalih pacijenata, u toku dana je viđen kako šeta kroz sobu i hodnik.Pročitajte još: TRAGEDIJA U BARIČU: Poginuo kada je topola koju je sekao pala na njegaNema zvaničnog saopštenja iz bolnice a istraga će utvrditi uzrok pada.Posmrtni ostaci nastradalog su preneti u bolničku kapelu.(rts.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U ŠABAČKOJ BOLNICI: Pacijent pao kroz prozor

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2018

Policija je brzo stigla na lice mesta, ali u ovom trenutku niko sa sigurnošću ne zna da kaže da li je starac skočio ili je u pitanju nesretni slučaj ŠABAC – Kroz prozor sa drugog sprata grudnog odeljenja šabačke Opšte bolnice „Dr Laza Lazarević“, oko 17.40 ispao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.