UŽAS U PROKUPLjU: Radniku vrata peći smrskala glavu

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U PROKUPLjU: Radniku vrata peći smrskala glavu

Lj. B. (53) stradao je tokom noći u Ciglani u prokupačkom selu Mala plana Lj. B. (53) iz Prokuplja stradao je tokom noći u Ciglani u prokupačkom selu Mala plana, kada su mu vrata od peći prignječila glavu. Do nesreće je došlo noćas pola sata nakon ponoći. Kako smo saznali, Lj.B. je bio u proizvodnji kada su se pokvarila vrata peći. Kako bi ih popravio proturio je glavu kroz njih da vidi o čemu je reč. U tom trenutku, vrata su počela da se zatvaraju i preklještila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su mu glavu. Dežurni lekar samo je mogao da konstatuje smrt.PROČITAJTE JOŠ: JEZIVA SMRT: Radnika samlela drobilica za kamen Ovo je drugi radnik Ciglane koji je tokom ove godine stradao na poslu. Prethodno, krajem ferbuara Branislava M. (66), rodom iz Potočića, koji je živeo u Kuršumliji u Ciglani je preklještio vagon za transport cigle.(prokupljenadlanu.rs)
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastradao radnik u ciglani u prokupačkom selu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2019

Nešto posle 1 sat iza ponoći, radnik ciglane u Maloj Plani nastradao je kada su ga, kako saznajemo, prignječila vrata peći. Hitna služba je odmah izašla na lice mesta, ali je dežurni lekar samo mogao da konstatuje smrt, potvrđeno je Južnim vestima u prokupačkom Domu zdravlja.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.