UGUŠIO SE HRANOM: Preminuo štićenik doma u Tutinu

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jun.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGUŠIO SE HRANOM: Preminuo štićenik doma u Tutinu

Iako je direktor Doma za lica ometena u mentalnom razvoju izjavio da je štićenik preminuo od srčanog udara, izvor Telegrafa tvrdi da se ugušio hranom.

Štićenik Doma za lica ometena u mentalnom razvoju u Tutinu, preminuo je juče oko podneva, a kako tvrdi izvor Telegrafa, uzrok smrti je gušenje hranom.

S druge strane, direktor Doma Harum Košuta naveo je da je punoletni štićenik preminuo jer je doživeo srčani udar.

- Direktor tvrdi da je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << srčani udar, iako su policija i lekari dali zvanično obaveštenje da je u pitanju smrt koja je nastupila kao posledica gušenja. Kako je takav korisnik mogao biti bez nadzora? – kaže izvor Telegrafa i dodaje da sumnja da je štićenik ostavljen sam jer je Srbin, u gradu gde mahom živi stanovništvo muslimanske veroispovesti.

Košuta kasnije nije želeo još jednom da komentariše ovaj nesrećan slučaj.

- Direktor trenutno nije u kancelariji, a i ne može da komentariše ovaj slučaj jer čeka nalaz obdukcije – kaže službenica Doma za lica mentalno ometena u razvoju u Tutin.

Izvor: Telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Štićenik doma u Tutinu preminuo zbog gušenja hranom?

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2014

Iako je direktor Doma za lica ometena u mentalnom razvoju izjavio da je štićenik preminuo od srčanog udara, izvor Telegrafa tvrdi da se ugušio hranom

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.