UBIO STARCA, STARICU I KOMŠINICU, PA SEBE

Izvor: Kurir, 19.Nov.2011, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO STARCA, STARICU I KOMŠINICU, PA SEBE

VLASOTINCE - Brutalno trostruko ubistvo! Ivan Jovčić (43) ubio je drvenom letvom supružnike Čedomira (77) i Vidu Marković (81) i njihovu komšinicu Smilju Ivanović (83) u porodičnoj kući Markovića 16. novembra ove godine. On ih je krvnički pretukao drvenom letvom ili sekirom.

VLASOTINCE - Brutalno trostruko ubistvo!

Ivan Jovčić (43) ubio je drvenom letvom supružnike Čedomira (77) i Vidu Marković (81) i njihovu komšinicu Smilju Ivanović (83) u porodičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kući Markovića 16. novembra ove godine. On ih je krvnički pretukao drvenom letvom ili sekirom.

Jeziv prizor

Kad je policija juče otišla da ga uhapsi, pronašli su ga obešenog o drvo u dvorištu porodične kuće. Sumnja se da je izvršio samoubistvo.

Tela supružnika i njihove komšinice pronašli su policajci dan posle zločina, oko 19 časova, pošto ih je pozvao Miroslav C., zet ubijene Smilje. Kako mu se ni ona ni njene prve komšije Markovići nisu javljali posumnjao je da se nešto loše desilo.

- Kad smo ušli u kuću, zatekli smo jeziv prizor: muž i žena ležali su u lokvi krvi u dnevnoj sobi, dok je telo njihove komšinice Smilje bilo zaključano u prostoriji u kojoj su oni spavali. Sve troje su imali povrede po licu i glavi, a najgore je prošao Čedomir, kome je lice bilo potpuno unakaženo - ispričao je jedan od policajaca koji je ušao u kuću.

Odmah su pozvali kolege, koji su ubrzo počeli uviđaj. Oni su u dvorištu našli drvenu letvu i dve sekire. Kad se u selu pročulo za tragediju, do kuća ubijenih došli su njihovi šokirani rođaci. Iz kuće bake Smilje odzvanjali su jauci njene ćerke Mirjane.

- Joj, majko moja mila! Majčice moja - plačući je dozivala majku Mirjana.

Ostala sama

Ljubinka Mitić, Čedomirova i Vidina ćerka, ne može da poveruje da njenih najmilijih više nema.

- Videla sam ih pre desetak dana. Ne mogu da verujem da je neko mogao da ih ubije. Otac je hodao samo uz pomoć štaka, a i majka je koristila štapove. Nisu mogli ni da se brane. Komšinica Smilja verovatno je ubijena jer se tu zatekla. Meni moje roditelje ništa ne može da vrati. Neka policija hapsi koga hoće. Izgubila sam sestru pre 10 godina, a sad ostadoh i bez njih - priča potresena Ljubinka brišući suze.

Baka Smilja nešto naslutila

Komšija iz sela Kruševice kaže da je baka Smilja Ivanović imala predosećaj da će joj se nešto dogoditi.

- Išao sam da joj pomognem nešto oko crepa. Teško se kretala. Rekla mi je: „Dete, meni su dani odbrojani“, kao da je imala neki predosećaj - priča komšija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.