U sudaru autobusa povređene dve osobe

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2011, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru autobusa povređene dve osobe

U sudaru dva autobusa u petak oko 7.40 časova na kružnom toku kod "Dunav stanice" u Beogradu povređene su dve osobe, koje su potom prebačene u beogradski Urgentni centar, prenose beogradski mediji.

Prema navodima medija, autobus GSP-a na liniji 44 udario je u autobus pančevačkog prevoznika.

"Naš autobus je iz nepoznotog razloga krenuo i udario u autobus ATP Pančevo, koji je stajao", rekao je dežurni dispečer GSP-a Sloba Mirković, dodajući da su lakše povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << glave zadobile dve putnice u autobusu GSP-a.

"Usled tog trzaja putnice su udarile glavom u rukodržače", rekao je Mirković, navodeći da se udes dogodio kod "Dunav stanice", odnosno polaznog stajališta autobusa sa linije 44.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: U sudaru autobusa povređene dve osobe (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Apr.2011

U sudaru dva autobusa jutros oko 7.40 časova na kružnom toku kod "Dunav stanice" u Beogradu povređene su dve osobe, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći i Gradskom saobraćajnom preduzeću Beograd. Povređene osobe su prebačene u beogradski Urgentni centar, rekla je portparol

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.