U pucnjavi u Peći dvoje mrtvih

Izvor: Studio B, 22.Mar.2014, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u Peći dvoje mrtvih

U oružanom sukobu u centru Peći danas su ubijene dve osobe, a sedmoro je ranjeno, dok prištinski mediji prenose da je moguć uzrok sukoba krvna osveta.

Dve osobe su poginule, rekao je portparol regionalne policije u Peći Dževat Ibraj.

Ibraj je za prištinski Ekspres izjavio da je jedan od ubijenih slučajni prolaznik, dok je druga ubijena osoba bila uključena u sukob.

List Koha ditore se poziva na izvore koji su naveli da imaju informacije da su među >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << učesnicima u sukobu i članovi porodice narko-dilera Nasera Keljmendija.

Kako mediji prenose, direktor Regionalne bolnice u Peći Skender Drešaj potvrdio je da je u tu bolnicu prebačeno devet osoba koje su povređene u oružanom sukobu u blizini hotela "Grand", od kojih su dve osobe preminule.

Drešaj je za prištinske medije rekao da je preostalih sedam osoba van životne opasnosti i da su zbrinuti u bolnici u Peći.

Policija je preduzela opsežnu i intenzivnu istragu incidenta u kojem su ubijene dve osobe - jedan je slučajni prelaznik, dok je drugi, kako navode mediji, Valdet Keljmendi poznat pod nadimokm Lara.

Kako prenosi mediji, sumnja se da je upravo Valdet Keljmendi bio meta, dok se identitet slučajnog prelaznika ne navodi.

Masakar se dogodio u centru Peći blizu hotela Gold u popodnevnim satima.

Vozilo (džip) iz kojeg je pucano pronađeno je u plamenu u jednom selu oko 10 kilometra od Peći, u pravcu Baranovo brdo, javljaju mediji u Pristinu, dodajući da su vatrogasci izašli na lice mesta.

Neimenovani izvori "Ekspresa" kažu da je motiv ubistva krvna osveta a jedan policajac je kazao za taj medij da ovo ubistvo ima veze sa slučajem od pre nekoliko meseci kada je ubijen Dzek Keljmendi i Kastriot Kukaj.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.