U prevrnutom golfu poginuo vozač i tri saputnice

Izvor: Blic, 05.Dec.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prevrnutom "golfu" poginuo vozač i tri saputnice

ISTOČNO SARAJEVO - U teškoj saobraćajnoj nesreći na delu puta Rogatica-Podromanija, u mestu Bjelosavljevići kod Sokoca sinoć oko 22 časa poginule su četiri osobe, potvrdila je policija.

Kako je agecniji Srni rekla portparolka Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić, u nesreći je učestvovao "golf A5” kojim je upravljao A.G (38), a u automobilu su mu saputnice bile tri 19-godišnje devojke - N.D., S.K. i M.D.

Pri dolasku na mesto nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija je sve tri nastradle devojke zatekla van vozila.

"Golf” se kretao iz pravca Rogatice prema Podromaniji, a uzrok nesreće je neprilagođena brzina.

Završena je prva faza uviđaja, a druga je u toku, nakon čega će biti poznato više detalja o ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći, rekla je Danka Tešić.

Srna nezvanično saznaje da je, najverovatnije, zbog neprilagođene brzine vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u nasip, nakon čega se automobil više puta prevrnuo. Tokom prevrtanja devojke su ispale iz, a vozač je ostao na svom sedištu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.