U požaru u Zemun Polju stradao muškarac?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru u Zemun Polju stradao muškarac?

U Zemun Polju, u ulici Akrobate Aleksića, u stanu na trećem spratu danas je u 17.00 časova izbio požar, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Mediji su preneli da su pripadnici hitnih službi ušli u stan i na terasi zatekli bez svesti Kevina P. koji je naknadno preminuo.

U MUP-u je potvrđeno da je u gašenju požara učestvovalo 11 vatrogasaca sa tri vozila, a da je jedna osoba evakuisana sa terase.

Mediji su preneli i da je požar izbio u stanu Kevina P., iz kojeg su komšije evakuisale troje maloletne dece.

U požaru je izgorela spavaća soba, a na lice mesta brzo su stigli vatrogasci i policija iz Zemuna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Zemun polju, poginula jedna osoba

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2019

Jedna osoba nastradala je u požaru koji se dogodio u u stanu u Zemun polju u Beogradu Jedna osoba nastradala je u požaru koji se dogodio u u stanu u Zemun polju u Beogradu.Kako nam je rečeno u Hitnoj pomoći, jedan muškarac je preminuo, a MUP je saopštio da je do nesreće došlo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.