U požaru nastradalo 15-mesečno dete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru nastradalo 15-mesečno dete

SMEDEREVO -

Četvorogodišnja braća blizanci, igrajući se upaljačem, najverovatnije su izazvala požar u kojem se u selu Miloševac, kod Smedereva, ugušilo jedno petnaestomesečno dete, saopštila je danas smederevska policija.

Požar je izbio u subotu, 14. jula oko 14.30, kada odraslih nije bilo u kući. U sobi u kojoj je dete spavalo, igrala su se njegova braća, četvorogodišnji blizanci.

Blizanci su izašli iz kuće kada je izbio požar, te nisu povređeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Policijski službenici Smedereva i Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra MUP su utvrdili da je požar izbio najverovatnije tako što su se starija deca igrala upaljačem i zapalila fotografije, vatra se proširila na nameštaj, kućne aparate i krovnu konstrukciju.

Lekar Doma zdravlja u Velikoj Plani je utvrdio da se dete ugušilo ugljen-monoksidom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.