Izvor: Blic, Tanjug, 06.Maj.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru izgorelo osam romskih baraka

Požar u romskom naselju Belvil u Novom Beogradu lokalizovan je i u njemu nije bilo povređenih, rekao je danas Tanjugu načelnik uprave za vatrogasno spasilačke jedinice u MUP- u Đorđe Babić.



"Izgorelo je osam kartonskih baraka, površine oko 300 metara kvadratnih, a gorelo je i smeće i gume koje su se nalazile u blizini tih objekata", kazao je komadant vatrogasne brigade Mile Jovčić, dodajući da se ne zna šta je uzrok požara.

Jovčić je naveo da je požar izbio u 15, a lokalizovan u 15.30 časova. U gašenju požara učestvovalo je četiri vozila i 12 vatrogasaca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapaljene romske barake

Izvor: RTS, 06.Maj.2009

Osam romskih baraka izgorelo je u požaru u 67. bloku na Novom Beogradu. Povređenih nije bilo. ..U nelegalnom romskom neselju u 67. bloku na Novom Beogradu danas poslepodne zapaljene su barake u kojima su smešteni Romi, rečeno je u MUP-u Srbije...Povređenih nema a, kako je saopšteno u MUP-u,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.