U ponedeljak odluka o datumu sednice

Izvor: Akter, 30.Maj.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak odluka o datumu sednice

Predsednistvo kosovske skupštine će u ponedeljak raspravljati o nacrtu vladinog zakona kojim se predviđa formiranje Specijalnog suda, a ujedno će odlučiti kada će biti održana sednica parlamenta, izjavio je danas šef poslaničke grupe Demorkatske partije Kosova Adem Grabovci

On je rekao da je sednica Predsedništva Skupštine Kosova zakazana za ponedeljak i sigurno je da će na dnevnom redu biti nacrt zakona koji će proslediti Vlada, kao i troškovi predviđeni za rad Specijalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << suda.

Prema njegovim rečima, i sednica Skupštine Kosova na čijem dnevnom redu će biti predlog zakon o Specijalnom sudu.

Skupština Kosova je na jučerašnjoj sednici odlučila da odloži raspravu o amandmanima na Ustav Kosova koji će omogućiti da se otvore procedure za osnivanje Specijalnog suda koji će suditi za pretpostavljene zločine visokih oficira OVK.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Kosovo: O Specijalnom sudu u ponedeljak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Maj.2015, 09:24

Predsedništvo Skupštine Kosova će u ponedeljak raspravljati o nacrtu vladinog zakona kojim se predviđa formiranje Specijalnog suda. Tada će ujedno odlučiti kada će biti održana sednica parlamenta, izjavio je šef poslaničke grupe Demorkatske partije Kosova Adem Grabovci...Skupština Kosova je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.