U nesreći u Iranu poginulo 14, među njima osmoro dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2021, 14:25

U nesreći u Iranu poginulo 14, među njima osmoro dece

U saobraćajnoj nesreći na jugoistoku Irana poginulo je 14 osoba, među kojima je osmoro dece, preneli su iranski mediji.

U nesreći su učestvovala tri vozila, a kako se navodi, povređeno je 11 osoba, prenosi AP.

Kako se navodi, u Iranu se od subote slavi persijska Nova Godina, kada mnogi građani te zemlje putuju, a policija je navela da se broj saobraćajnih nesreća povećava za 52 odsto u vreme tog praznika.

Po broju stradalih u saobraćajnim nesrećama, Iran je na prvom mestu sa prosečnim brojem od 17.000 smrtnih slučajeva godišnje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći u Iranu poginulo osmoro dece

Izvor: B92, 23.Mar.2021

Najmanje 14 osoba je poginulo, uključujući osmoro dece, u saobraćajnoj nesreći na severu Irana, preneli su danas tamošnji mediji...Nema podataka o uzroku udesa u kom su učestvovala tri automobila. Jedanaest osoba je povređeno...Poginule su dve devojčice i šest dečaka, starosti od tri do osam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.