U nesreći kod Šida jedna osoba poginula

Izvor: Studio B, 27.Jul.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nesreći kod Šida jedna osoba poginula

Na putnom pravcu Gibarac - Bačinci, u opštini Šid, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, a dve osobe su povređene, saopštila je danas Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Do nesreće je došlo juče oko 18 časova kada je putnički automobil "pežo 306", prilikom preticanja, udario u teretno vozilo "pežo partner" ispred njega, a zatim sleteo u njivu pored puta.

Usled zadobijenih povreda, vozač "pežoa 306" je preminuo na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << do bolnice.

Vozač i suvozač u teretnom vozilu zadobili su telesne povrede i njima je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta, po ovlašćenju nadležnog tužioca.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

U nesreći kod Šida jedna osoba poginula, dve povređene

Izvor: Blic, 27.Jul.2015

Na putnom pravcu Gibarac - Bačinci, u opštini Šid, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, a dve osobe su povredjene, saopštila je danas Policijska uprava Sremska Mitrovica...Do nesreće je došlo juče oko 18 časova kada je putnički automobil "pežo 306", prilikom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.