U kući u Šidu pronađeno 11 ilegalnih migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kući u Šidu pronađeno 11 ilegalnih migranata

Policija u Šidu i Sremskoj Mitrovici otkrila je, prilikom pretresa jedne kuće u Šidu, 11 iregularnih migranata i uhapsila R. K. (60) i M. J. (29), zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Sumnja se da su u dogovoru i za određenu novčanu nadoknadu, omogućili ilegalan boravak stranim državljanima u porodičnoj kući R. K.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Protiv punoletnih stranih državljana podnete su prekršajne prijave za nezakonit boravak na području Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Policija pronašla 11 nelegalnih migranata u kući u Šidu

Izvor: N1 televizija, 13.Apr.2018

Pripadnici policije otkrili su u pretresu jedne kuće u Šidu 11 nelegalnih migranata i uhapsili R.K. (60) i M.J. (29) zbog krijumčarenja ljudi i nedozvoljenog prelaza državne granice, saopšteno je danas...Policija sumnja da su oni u dogovoru i za odredjenu novčanu nadoknadu, omogućili ilegalan...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.