U fabrici u Bačkoj Topoli poginuo radnik

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U fabrici u Bačkoj Topoli poginuo radnik

Bačka Topola -- Jedan muškarac poginuo je danas, u za sada nepoznatim okolnostima, u krugu fabrike Zibel u Bačkoj Topoli, javljaju mediji.

Prema prvim informacijama, jutros oko osam sati pokrenuo se kamion, što je izazvalo nesreću.

Kako prenose "Novosti", tovarni sanduk priklještio je uz zid proizvodne hale 63. godišnjeg vlasnika vozila, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

U toku je uvidjaj posle čega će biti utvrdjen uzrok i okolnosti nesreće.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poginuo radnik u Bačkoj Topoli, priklještila ga prikolica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2019

Jedan muškarac poginuo je danas, u za sada nepoznatim okolnostima, u krugu fabrike Zibel u Bačkoj Topoli, javljaju mediji...Prema prvim informacijama, jutros oko osam sati pokrenuo se kamion, što je izazvalo nesreću...Kako prenose "Novosti", tovarni sanduk priklještio je uz zid proizvodne hale 63-ogodišnjeg...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.