U eksploziji džipa na Novom Beogradu nastradao muškarac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2020, 12:55

U eksploziji džipa na Novom Beogradu nastradao muškarac

U eksploziji džipa danas na Novom Beogradu jedna osoba je izgubila život dok je druga lakše povređena, prenose beogradski mediji.

U ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu danas oko 12. 15 sati došlo je do eksplozije vozila u pokretu, pri čemu su povređene dve osobe, izjavio je načelnik Policijske uprave za Grad Beograd Milan Stanić.

"U pitanju je putničko motorno vozilo marke " BMW X 5" . Na lice mesta su upućene policijske patrole. U toku je uviđaj. Policijski službenici na terenu preduzimaju sve mere i radnje u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela", naveo je Stanić u pisanoj izjavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.