Izvor: Blic, 30.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U centru Pančeva opljačkana ekspozitura Erste banke

U centru Pančeva danas je nepoznati čovek naoružan pištoljem opljačkao jednu ekspozituru Erste banke, saopštila je policija.

Portparol policije Jovica Antonić rekao je novinarima da je napadač imao fantomku na glavi i da je "od službenika banke oteo izvesnu količinu novca".

"Nije poznato kolika je suma odneta, jer banka još nije policiji prijavila koliko joj novca nedostaje", rekao je Antonić i dodao da se pljačka desila jutros.

Iz Erste banke odneto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 800.000 dinara

Pančevačka policija traga za nepoznatim napadačem koji je jutros uz pretnju pištoljem opljačkao ekspozituru Erste banke u centru Pančeva i odneo oko 800.000 dinara. Banku je jutros oko 8.30 časova opljačkao nepoznati napadač sa fantomkom na glavi i uz pretnju pištoljem koji je novac oteo od službenika, izjavio je novinarima portparol pančevačke policije Jovica Antonić. On je istakao da povređenih u napadu nije bilo i da su kamere za nadzor snimile pljačku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.