Izvor: Danas, 03.Okt.2022, 11:42

U Vranju danas počela vakcinacija protiv sezonskog gripa

Od danas se u Vranju odvija vakcinacija protiv sezonskog gripa. Dom zdravlja Vranje dobiće 3.650 doza četvorovalentne vakcine protiv gripa, i to u dve tranše, najpre 1.830 a potom još 1.820 doza, rekli su iz Zdravstvenog centra (ZC) u Vranju.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

“Treba da se zaštite sve osobe koje su ugrožene”: Epidemiolog Nebojša Bohucki o tome kome se preporučuje vakcina protiv gripa

Izvor: Danas, 03.Okt.2022

U Subotici je danas počela vakcinacija protiv sezonskog gripa. Dom zdravlja raspolaže sa ukupno 7.500 doza vakcine koja štiti od četiri virusa gripa, a zainteresovani građani mogu da se vakcinišu svakog radnog dana kod svog izabranog lekara opšte medicine, tokom radnog vremena ambulanti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.