Izvor: Blic, 29.Mar.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Subotici eksplodirala bomba, povređena jedna osoba

U subotičkom naselju Prozivka, u ulici Jo Lajoša, jutros u osam sati eksplodirala je bomba kašikara podmetnuta ispod putničkog automobila, od koje je lakše povređen Želimir G, vlasnik automobila, a nekoliko vozila je oštećeno.



Bomba je eksplodirala jutros oko 8 časova, u trenutku kad je vozač pokretao vozilo, a bila je ispod vozila kamuflirana, zavezana za ciglu.

Kako je Beti rečeno u zdravstvenom centru, vožac automobila je zadobio lakše povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u predelu obe potkolenice i zadržan je na bolničkom lečenju ali je njegov zdravstveno stanje stabilno.

Istragu je izvršio istražni sudija Okružnog suda u Subotici Novak Terzija, ali u interesu istrage nije saopštavao nikakve detalje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Eksplozija bombe u Subotici

Izvor: B92, 29.Mar.2008

Subotica -- Jedna osoba je lakše povređena u eksploziji bombe podmetnute pod automobil u subotičkom naselju "Prozivka", saznaje agencija Beta... Eksplozija se dogodila jutros oko 8.00 časova. Kako je Beti rečeno u zdravstvenom centru, vožac automobila je zadobio lakše povrede u predelu obe potkolenice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.