U Slovačkoj zaplenjeno 1,5 tona metamfetamina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 16:13

U Slovačkoj zaplenjeno 1,5 tona metamfetamina

U Slovačkoj je danas zaplenjeno 1,5 tona metamfetamina ulične vrednosti oko dve milijarde evra, a koji je prokrijumčaren iz Meksika, saopštile su danas slovačke vlasti.

Zvaničnici su naveli da se radi o najvećoj zapleni droge u istoriji te zemlje, prenosi AP.

Zvaničnici su kazali da je droga pronađena krajem maja i da ju je otkrio istrenirani pas, nakon što su carisnki službenici posumnjali u tovar koji je stigao u velikim metalnim kontejnerima za transport >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tečnosti iz Hrvatske.

Inspektori su, nakon što su otkrili rupe na rezervoaru pronašli velike količine bele kristalne supstance koja je kasnije identifikovana kao metamfetamin.

Kako se navodi, istraga je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.