U Senti psi izujedali četvorogodišnje dete, preminulo na putu do bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2021, 12:17

U Senti psi izujedali četvorogodišnje dete, preminulo na putu do bolnice

Dečak star četiri godine preminuo je sinoć od posledica ujeda pasa na periferiji Sente. Tragedija se dogodila u dvorištu porodične kuće u kom se dečak nalazio, a preminuo je od posledica ujeda pasa rase rotvajler, u vlasništvu majke dečaka.

Velika tragedija dogodila se na periferiji Sente na putu prema Adi, kada su u utorak oko 20 sati dečaka starog četiri godine izujedali psi rase rotvajler, inače u vlasništvu majke deteta. Od zadobijenih rana u predelu stomaka dečak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je preminuo na putu za Klinički centar Vojvodine.

Prema informacijama potvrđenim u Policijskoj upravi Kikinda, povređeni dečak prebačen je u senćansku bolnicu gde mu je ukazana pomoć, a potom je hitno prevezen za Klinički centar Vojvodine. Nažalost, dečak je na putu za Novi Sad preminuo.

Meštani Sente, malo je reći, zgranuti su onim što se desilo, podsećajući da i ovo malo mesto na Tisi ima problema sa psima lutalicama i da je konačno vreme da se i to pitanje reši. Međutim, nadaju se da će se konačno reštiti i gorući problem odgovornog držanja pasa u domaćinstvima kako se ovakvi slučajevi nikada ne bi ponovili.

Viši tužilac koji vodi slučaj naredio je eutanaziju rotvajlera i dobermana, koji je takođe bio u vlasništvu majke dečaka, ali tada nije napao nesrećno dete.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Psi izujedali četvorogodišnje dete u Senti, preminulo na putu do bolnice

Izvor: N1 televizija, 10.Mar.2021

Dečak star četiri godine preminuo je sinoć od posledica ujeda pasa u Senti, potvrđeno je RTS-u.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.