U POŽARU UNIŠTENA VOZILA VREDNA 200.000 EVRA

Izvor: Kurir, 12.Avg.2011, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U POŽARU UNIŠTENA VOZILA VREDNA 200.000 EVRA

PODGORICA - U požaru na parkingu crnogorske Uprave policije na Ćemovskom polju kod Podgorice pričinjena je ogromna materijalna šteta. Policija je saopštila da je u požaru na tom parkingu u sredu delimično ili potpuno izgorelo između 650 i 700 automobila, uglavnom, luksuznih vozila, ali i kamiona. Prema medijskim navodima, na parkingu, među izgorelim automobilima, bilo je vozila čija je vrednost i do

PODGORICA - U požaru na parkingu crnogorske Uprave policije na Ćemovskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << polju kod Podgorice pričinjena je ogromna materijalna šteta. Policija je saopštila da je u požaru na tom parkingu u sredu delimično ili potpuno izgorelo između 650 i 700 automobila, uglavnom, luksuznih vozila, ali i kamiona. Prema medijskim navodima,  na parkingu, među izgorelim automobilima, bilo je vozila čija je vrednost i do 200.000 evra.

Na parkingu je bilo oko 1.000 vozila koja je policija njihovim vlasnicima oduzela zbog prekršaja u saobraćaju ili iz drugih razloga. Među izgorelim automobilima, takođe su i vozila koja su tu bila parkirana zbog potrebe da se obavi carinski postupak.  Mnogi vlasnici su ogorčeni, jer su ostali bez svojih ljubimaca na četiri točka.

Podgorički mediji su objavili kontradiktorne informacije o tome da li su u tom požaru vatrogasci na vreme intervenisali.  Navodi se da su vatrogasci zakasnili bar dvadesetak minuta, što je bilo pogubno za takvu vrstu požara, posebno s obzirom na olujni vetar koji je u tom momentu duvao.

Načelnik Službe zaštite i spasavanja u Podgorici Radomir Pješčić, međutim, tvrdi da su vatrogasci na mesto požara izašli "na samom početku".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.