U KCV-u 181 pacijent kod kojih je potvrđen kovid-19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2020, 16:40

U KCV-u 181 pacijent kod kojih je potvrđen kovid-19

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 181 pacijent kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa kovid-19, od toga devet pacijenata je na respiratoru, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Dodaje se da se u Vojnoj bolnici trenutno leči 14 pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od kovida-19.

Klinički centar Vojvodine apeluje na građane da se pridržavaju svih mera, između ostalog, nošenje maski, održavanje odgovarajuće distance, redvno pranje i dezinfekcija ruku, kao i izbegavanje okupljanja u većem broju u zatvorenom prostoru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U novosadskim bolnicama manje obolelih od korone, ukupno 195

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2020

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 181 oboleli pacijent od virusa korona, od kojih je devet na respiratorima...U Vojnoj bolnici u Petrovaradinu trenutno se leči 14 pacijenata...Prema poslednjim podacima, u novosadskim bolnicama ukupno je 195 pacijenata...Iz KCV-a za 021.rs navode da se...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.