U Herceg Novom uhapšeno sedam Tunišana

Izvor: Blic, 24.Maj.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Herceg Novom uhapšeno sedam Tunišana

PODGORICA - Crnogorska granična policija privela je sedam državljana Tunisa koji su na crnogorskoj teritoriji zatečeni bez ličnih dokumenata.

Policija je 20. maja u 21.00 čas, na osnovu operativnih informacija, na Autobuskoj stanici u Herceg Novom zatekla ova lica koja kod sebe nisu imala lična dokumenta, saopštila je crnogorska Uprava policije.

"Nakon razgovora, predati su službenicima Područne jedinice Herceg Novi radi utvrđivanja identiteta. Sutradan su privedeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovlaštenom službeniku za vođenje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 67 Zakona o graničnoj kontroli", naveli su u policiji.

Ovim licima izrečene su novčane kazne koje su preinačene u kazne zatvora od osam dana. Tunišani će, shodno Sporazumu o readmisiji, biti predati albanskoj policiji.

Povezane vesti: EK: Danska da objasni najavu uvođenja pograničnih kontrola Francuska bi da suspenduje Šengen zbog Libije i Tunisa Francuska vraća tuniske imigrante u Italiju Vanredni samit zbog severne Afrike Uhapšen Aranđelovačanin zbog zločina protiv čovečnosti

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.