U Grivcu kod Knijća: Satarom ubio, pa sebi presudio

Izvor: Večernje novosti, 09.Maj.2014, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Grivcu kod Knijća: Satarom ubio, pa sebi presudio

U pomoćnoj prostoriji prodavnice u selu Grivac kod Knića, danas oko podneva pronađena su beživotna tela Snežane M. (35), vlasnice seoske prodavnice i Radonje M. (60) iz istog mesta. Prema dosadašnjim saznanjima, Radonja je Snežanu, sa kojom je navodno bio u ljubavnoj vezi, ubio sa više udaraca satarom, a onda je presudio sebi, hicem iz lovačke puške. Meštani Grivca u šoku su zbog zločina i tragedije koja je u crno zavila dve porodice u ovom pitomom šumadijskom selu. Zasad se ne zna >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << šta je tačno dovelo do toga da njihov komšija počini ovakav zločin i potom presudi sebi. - Svratio sam do prodavnice, sedeo sam sa Snežanom i Radonjom, sve je bilo uobičajeno, pričali smo o svakodnevnim stvarima. Šta se među njima dešavalo ne znam, ali ništa nije nagoveštavalo tragediju - priča jedan od žitelja sela, koji živi nedaleko od prodavnice. RASKID? Objekat u kojem je seoska prodavnica, ubica Radonja M.izdao je u zakup Snežani i njenom suprugu. Radonja je bio neoženjen, a selom kolaju priče da je sa Snežanom, navodno, dugo bio u ljubavnoj vezi. Verovatno je, sumnjaju neki, ona htela da prekine vezu, što on nije mogao da podnese. Prema priči meštana, beživotna tela pronašao je Snežanin suprug Vladan. On je sa svojim maloletnim sinom došao nekim poslom do prodavnice. Dete je prvo ušlo u radnju, ali tu, na uobičajenom mestu, iza tezge nije zateklo majku. Obavestio je oca koji je potom pošao do pomoćne prostorije, odnosno toaleta, i tu zatekao stravičan prizor - dva beživotna tela, oblivena krvlju. On je o tragediji prvo obavestio policiju, a potom je pozvao i Radonjinog rođenog brata Adama. - U prvi mah nisam mogao da poverujem da se to desilo. Živeli smo u istom domaćinstvu, ja sam stariji, uvek mi se poveravao kada je reč o nekim važnim stvarima i problemima.Zajedno smo na dan tragedije pili kafu u dvorištu naše kuće,ništa mi nije rekao. Otišao sam da okopam krompir, a on kamiončetom do prodavnice. Nakon otprilike dva sata telefonom me je pozvao Snežanin suprug Vladan i saopštio strašnu vest - priča u dahu Adam. Pretpostavlja se da je Radonja lovačku pušku stavio u kamion i došao do prodavnice. Ispred objekta juče je, tokom uviđaja, bio parkiran manji kamion kojim se, inače, prevozi mleko. To je, kako govore meštani sela, Radonja radio godinama, ali je pre oko godinu i po dana prekinuo posao sakupljanja mleka u selu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MASAKR: Satarom iskasapio ljubavnicu, pa se ubio iz karabina!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2014, 08:53

U vezi 15 godina: Radonja Mićaković (61) brutalno ubio Snežanu Mirović (35), s kojom je, kako tvrde meštani Grivca, poslednjih petnaestak godina bio u vezi..KRAGUJEVAC - Gruža ne pamti ovakav zločin!..Radonja Mićaković (61) sa više udaraca satarom po glavi i telu ubio je Snežanu Mirović (35),...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.