U 103 saobraćajne nesreće 40 povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2014, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 103 saobraćajne nesreće 40 povređenih

Na putevima u Srbiji prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 103 saobraćajne nezgode u kojima je 40 osoba povređene.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, u Beogradu je evidentirano 65 saobraćajnih nezgoda u kojima je 21 osoba povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

JP „Putevi Srbije“ savetuje vozačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno i pažljivo.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice pa se apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetujemo maksimalan oprez u vožnji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.