Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv zamenika gradonačelnika Bora

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv zamenika gradonačelnika Bora

Branko Perić (60) se našao u centru skandala i šokirao javnost u Srbiji, jer su na Fejsbuku osvanule fotografije na kojima se on grli i ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom VIŠE javno tužilaštvo u Zaječaru dalo je nalog Policijskoj upravi u Boru za prikupljanje dodatnih obaveštenja protiv Branka Perića (60), koji je i dalje aktuelni zamenik gradonačelnika grada Bora. On se našao u centru skandala i šokirao javnost u Srbiji, jer su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Fejsbuku osvanule fotografije na kojima se on grli i ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom.Slike su ubrzo sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže. Perić je podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika Bora i posle svega je izjavio da je fotografija njegovog poljupca sa devojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način. PROČITAJTE JOŠ - "SKANDAL" DRUGOG ČOVEKA U BORU: Ostavka zbog slika sa maloletnicom? Međutim, nakon što su fotografije dospele u javnost, u ceo slučaj se umešala i policija. - Devojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom – rekao nam je izvor iz istrage. Kako je devojčica starija od 14 godina, nema krivičnog dela obljube nad detetom.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo ispituje slučaj zamenika gradonačelnika Bora i maloletne devojčice

Izvor: Radio 021, 07.Dec.2018

Više javno tužilaštvo u Zaječaru dalo je nalog Policijskoj upravi u Boru za prikupljanje dodatnih obaveštenja protiv Branka Perića, koji je i dalje aktuelni zamenik gradonačelnika grada Bora...Kako pišu "Novosti", on se našao u centru skandala, jer su na Fejsbuku osvanule fotografije na kojima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.