Izvor: Blic, 15.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilac: Oduzmite imovinu Zarubici

Tužilac: Oduzmite imovinu Zarubici

BEOGRAD - U završnoj reči na suđenju grupi dr Milana Zarubice, koja odgovara za proizvodnju i prodaju više od 31 miliona tableta sintetičke droge amfetamina, prvi zamenik specijalnog tužioca Nebojša Marković juče je zatražio da se od optuženih oduzme protivpravna imovinska korist u iznosu od 15 miliona američkih dolara. Prema tužiočevom zahtevu to podrazumeva i zaplenu kompletne opreme, odnosno imovine pet firmi koje su povezane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << s ovim nezakonitim poslom. Suvlasnik četiri preduzeća bio je dr Zarubica, dok za vlasnika jednog slovi Ljubiša Lindo.

Posle ovakvog zahteva tužioca odbrana je zatražila da svoju završnu reč odloži za jedan dan, što joj je sud udovoljio. M. I.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.