Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 07:36

Tuča posle udesa u Beogradu

U Beogradu se noćas dogodila pet saoobraćajnih nezgoda u kojima je bilo pet povređenih osoba.
Doktorka Ivana Stefanović rekla je za RTS da se na uglu Beogradske i Njegoševe sinoć dogodila nesreća u kojoj nije bilo povređenih, ali je posle toga izbila tuča.
Povređenog muškarca Hitna pomoć je prevezla u Urgentni centar.
Oko 3 časa povređen je muškarac prilikom pada sa visine u Mis Irbijevoj ulici.
Doktorka Stefanović rekla je da su ekipe Hitne pomoći u toku noći prevezle četiri pacijenta sa simptomima koronavirusa do Infektivne klinike. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

HItna pomoć imala noćas 103 intervencije

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jul.2020

Ekipe beogradske Hitne pomoći tokom protekle noći imale su 103 intervencije, od čega je 24 bilo na javnim mestima...Kako je agenciji Beta rečeno u toj službi, dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je bilo lakše povređenih...Od hroničnih bolesnika najviše su ih pozivale osobe sa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.