Trudnica povređena na Avalskom putu

Izvor: B92, 11.Nov.2013, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica povređena na Avalskom putu

Beograd -- Pet ljudi lakše je povređeno kada su se dva putnička vozila i traktor sudarili na Avalskom putu, među kojima i jedna trudnica (23).

Žena je zadobila tupu povredu grudnog koša i prevežena je na Urgentni centar, a osim nje u nesreći su lakše povređene četiri osobe koje su zbrinute na licu mesta, rekla je agenciji Beta portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Na Avalskom putu kod broja 12 oko 17 časova sudarila su se dva putnička vozila i traktor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nesreća se dogodila kada je automobil "opel astra" pokušao da pretekne traktor koji je imao dve prikolice pune drva, javlja reporter RTS-a sa mesta nesreće. Tada je iz suprotnog smera naišao "mercedes" sa kojim se sudario.

Prema saznanjima RTS-a iz policije, nesreća se dogodila pošto su vozila koja su u tome učestvovala napravila više prekršaja. Naime, vozač "opel astre" preticao je na nepropisnom delu puta, a traktor je imao dve prikolice pune drva.

Saobraćaj na tom delu puta je u prekidu, a istraga je u toku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.