Trostruko ubistvo kod Sjenice - ubica izvršio samoubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2021, 14:02

Trostruko ubistvo kod Sjenice - ubica izvršio samoubistvo

Osumnjičeni da je u selu Rasno u opštini Sjenica ubio bivšu suprugu, taštu i tasta, a ranio još troje ljudi, izvršio je samoubistvo.

Enedin T. je osumnjičen da je jutros ubio bivšu suprugu Biseru Š. (44), njene roditelje Fehima (64) i Šefku (60), a teško ranio šuraka Bekima Š. (40) i još dvoje komšija, javlja portal Indeksonline.

Njega je, prema informacijama portala policija, nakon par sati potrage opkolila, ali je on sebi oduzeo život pre nego što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uhapšen.

Ranjeni Bekim Š. je operisan i nalazi se u kritičnom stanju, dok su komšije van životne opasnosti, saznaje portal iz novopazarske bolnice.

Kako navodi "Blic", on se ubio u trenutku kada ga je Žandarmerija opkolila u rodnom selu Dolice u Sjenici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.