Trostruki ubica iz Beograda uhapšen posle 15 godina

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruki ubica iz Beograda uhapšen posle 15 godina

Tridesetosmogodišnji B. S. uhapšen je zbog sumnje da je u maju 2000. godine u kancelariji "Base internacional", ubio Nenada Bukinca, vlasnika firme, njegovu suprugu Grkinju Pinalopi Papanaku i sekretaricu Slađanu Jevtić.

Osumnjičeni je trostruko ubistvo izvršio u Ulici dr Ivana Ribara 98 u Novom Beogradu.

Ubica je pucao prvo na sekretaricu koja je sedela za stolom. Pogodio ju je sa nekoliko hitaca u telo, da bi potom zapucao na supružnike. Njih je pogodio u glavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i telo i oni su smrtno pogođeni pali na pod.

Tela je našao knjigovođa firme.

B.S. je određena mera zadržavanja do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.