Izvor: RTS, 30.Jan.2022, 12:33

Trojica uhapšena zbog tuče i pucnjave u Grockoj

Tri osobe uhapšene su zbog fizičkog obračuna i pucanja iz pištolja u jednom lokalu u Grockoj.
Uhapšeni su I. G. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i U. D. (1997) i D. P. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede, saopštio je MUP.
Osumnjičeni I. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << G. se tereti da je ispalio dva projektila iz pištolja na grupu muškaraca u jednom lokalu u Grockoj, među kojima su bili U. D. i D. P.
I. G. se zatim udaljio sa lica mesta, a tridesettrogodišnjeg muškarca koji je bio sa njim u društvu, navedena grupa mladića je fizički napala i nanela mu teške telesne povrede.
Policija je identifikovala sve učesnike ovog događaja i nastalja rad na utvrđivanju činjenica, navodi MUP.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će,uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Paraćin, uhapšena dvojica osumnjičenih zbog krijumčarenje migranata i falsifikovanja isprava

Izvor: RTS, 30.Jan.2022

Policija u Paraćinu uhapsila je I. J. (1996) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelazak državne granice, krijumčarenje ljudi i krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprava. . Uhapšeni I. J. sumnjiče...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.