Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica osumnjičena za pljačke trafika i apoteka

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Đorđa Milenkovića (1992), Jovana Frajta (1992) i Miljana Vuksanovića (1993) iz Beograda, zbog osnovane sumnje da su počinili više razbojništava i pljački.

Oni su osumnjičeni da su od septembra prošle godine do kraja marta ove godine na teritoriji Beograda, u večernjim časovima pljačkali trafike i apoteke, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Kako se navodi, jedan je čuvao stražu, a ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dvojica su, uz pretnju nožem, od radnika objekta uzimala novac.

Milenkoviću, Frajtu i Vuksanoviću određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENI PLJAČKAŠI TRAFIKA I APOTEKA

Izvor: Kurir, 31.Mar.2011

BEOGRAD- Beogradska policija uhapsila je Đorđa Milenkovića (19), Jovana Frajta (19) i Miljana Vuksanovića (18) zbog sumnje da su od septembra prošle do kraja marta ove godine pljačkali apoteke i trafike, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Oni se terete da su izvršili krivično delo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.