Troje poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Raške

Izvor: Blic, 13.Jul.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Raške

U sudaru "folksvagen pasata" i kamiona, noćas oko 2 časa u mestu Kućani kod Raške, poginulo je troje ljudi, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.

Na licu mesta poginuo je Goran Grubišić (43) iz Pirota, koji je upravljao "pasatom", a u novopazarskoj bolnici povredama su podlegli njegovi saputnici Nataša Veljković (36) i Goran Cvetković (52) iz Pirota.

U putničkom vozilu se nalazila i Sandra Grubišić koja je zadobila teške telesne povrede, a na lečenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su zadržani i vozač kamiona Zvezdan Cvetković iz Aleksandrovca i njegova saputnik Milan Antić iz Brusa.

Prema saopštenju Policijske uprave Kraljevo, do nesreće je došlo kada se "folksvagen pasat", kojim je iz pravca Raške ka Novom Pazaru upravljao Goran Grubišić, direktno sudario sa kamionom kojim je iz suprotnog smera upravljao Zvezdan Cvetković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.