Izvor: B92, 13.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje optuženih negiralo krivicu

Beograd -- Troje pripadnika tzv. drumske mafije negiralo je da su učestvovali u malverzacijama sa kartama za naplatu putarine.

Na suđenju pred Specijalnim sudom za organzovani kriminal, optužena Dragana Milosavljević, inkasant na naplatnoj rampi, rekla je da je svoj posao obavljala savesno i da nije zloupotrebila službeni položaj. Ona je kazala i da nije primetila da postoji neki nelegalan program ugrađen u kompjuter u kućici na naplatnoj rampi, pošto se "ne razume u kompjuterske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << programe".

Okrivljeni Janko Ivanović je takođe negirao da je bio član kriminalne grupe, rekavši da je "porodičan čovek" i da na njegov rad niko nije imao primedbe. On je dodao da je tek u policiji čuo za duple kartice.

Optuženi Boban Jegdić je rekao da nije kriv, ali da se dešavalo da kompjuter izbaci dnevno dva ili tri puta duple kartice, kada dođe do nestanka struje i kompjuteri se "resetuju".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.