Trofejni trener najavljuje da će tužiti Inter

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trofejni trener najavljuje da će tužiti Inter

MILANO - Dosadašnji šef stručnog štaba Intera Roberto Manćini najavio je danas da će tužiti klub zbog toga što mu je posle osvojene titule dao otkaz.

"Deo Interovog obrazloženja u velikoj meri je povredio moju čast i ugrozio moju reputaciju, preko čega ne mogu da pređem", rekao je Manćini.

Inter je saopštio da je ugovor sa Manćinijem raskinuo zbog toga što je on posle ispadanja iz Lige šampiona sam rekao da želi da ode iz kluba, ali i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napisa u u medijima o njegovim vezama sa dilerima droge.

"Odluka kluba je zasnovana na novinskim napisima i zbog toga sam tražio od svojih advokata da zaštite moju čast i reputaciju od poslodavca koji je iskoristio lažne optužbe da bi me otpustio", rekao je Manćini.

Italijanski mediji pišu da bi Manćini od Intera mogao da dobije odštetu od čak 24 miliona evra, zbog jednostanog raskida ugovora koji je trajao do 2012. godine, a najvljena tužba mogla bi dodatno olakšati kasnu milanskog kluba koji namerava da angažuje Žozea Murinja.

Manćini je odbio ponudu Intera da ga obešteti sa pet miliona evra i zahteva da mu bude isplaćena celokupna četvorogodišnja zarada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.