Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2012, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći

SREMSKA MITROVICA -

Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Inđije i Ljukova, saopštila je danas policija iz Sremske Mitrovice.

U saopštenju se navodi da su poginuli Rajko M. (34) i Duško K. (26) iz Inđije i Ljubomir G. (37) koji je državljanin Hrvatske.

Do nesreće je došlo kada je "fijat bravo", u kojem su se nalazili nastradali, udario u metalnu zaštitnu ogradu, sleteo u kanal i prevrnuo se na bočnu stranu.

Uviđaj je obavio dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Inđije

Izvor: Blic, 07.Jul.2012

Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Inđije i Ljukova, saopštila je danas policija iz Sremske Mitrovice. ..U saopštenju se navodi da su poginuli Rajko M. (34) i Duško K. (26) iz Inđije i Ljubomir G. (37) koji je državljanin Hrvatske...Do nesreće je došlo...

Nastavak na Blic...

Troje poginulo u fijatu bravo kod Inđije

Izvor: Kurir, 07.Jul.2012

Automobil udario u metalnu zaštitnu ogradu, sleteo u kanal i prevrnuo se na bočnu stranu..SREMSKA MITROVICA - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći, na putnom pravcu Inđija - Ljukovo, poginule si tri osobe Rajko M. (34) i Duško K. (26) iz Inđije i Ljubomir G. (37), državljanin Hrvatske,...

Nastavak na Kurir...

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Inđije

Izvor: Studio B, 07.Jul.2012

U saopštenju se navodi da su poginuli Rajko M. (34) i Duško K. (26) iz Inđije i Ljubomir G. (37) koji je državljanin Hrvatske... ..Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Inđije i Ljukova, saopštila je danas policija iz Sremske Mitrovice... ..Do nesreće...

Nastavak na Studio B...

Poginule tri osobe u nesreći kod Inđije

Izvor: medio.rs, 07.Jul.2012

Rajko M. (34), Duško K. (26) i Ljubomir G. (37) poginuli su oko ponoći kada je "fijat bravo", u kojem su oni bili, udario u matalnu ogradu, sleteo u kanal i prevrnuo se.

Nastavak na medio.rs...

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Inđije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2012

SREMSKA MITROVICA -..Tri osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Inđije i Ljukova, saopštila je danas policija iz Sremske Mitrovice...U saopštenju se navodi da su poginuli Rajko M. (34) i Duško K. (26) iz Inđije i Ljubomir G. (37) koji je državljanin Hrvatske...Do...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.