Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Nov.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposlenom u Željeznicama RS zapalili automobil

Putnički automobil opel korsa izgorio je u selu Gornja Ostružnja kod Doboja, u požaru koji je, najvjerovatnije, podmetnut, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Doboj. Automobil je poslije ponoći u potpunosti izgorio. U toku su operativne mjere i radnje na pronalasku počinioca ili počinilaca ovog djela, prenose "Nezavisne". Prema nezvaničnim informacijama, zapaljeni automobil je vlasništvo mještanina sela Gornja Ostružnja, Vojina Petrića, koji je zaposlen u Željeznicama Republike Srpske. (BLLIVE) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/zaposlenom-u-zeljeznicama-rs-zapalili-automobil.html)
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaposlenom u Željeznicama RS zapalili automobil

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2012

DOBOJ - Putnički automobil opel korsa izgorio je u selu Gornja Ostružnja kod Doboja, u požaru koji je, najvjerovatnije, podmetnut, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Doboj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.