Traktoristi ispala puška u toku vožnje i ubila ga

Izvor: Glas javnosti, 20.Jan.2012, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traktoristi ispala puška u toku vožnje i ubila ga

BIJELJINA -  Muškarac iz sela Amajlije tragično je nastradao u nesrećnom slučaju kada je opalila lovačka puška koja je ispala iz traktora i ubila ga.

U bijeljinskoj policiji rečeno je da seradi o M.J. koji je nastradao zbog samoopaljenja lovačke puške, koja je u toku vožnje ispala sa traktora i opalila, prenosi bosanski portal Depo.ba.

Prema navodima ovog portala telo M.J. pronađeno je tek u petak rano ujutro.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAKTORISTI ISPALA PUŠKA U TOKU VOŽNJE I UBILA GA

Izvor: Kurir, 20.Jan.2012

BIJELJINA - Muškarac iz sela Amajlije tragično je nastradao u nesrećnom slučaju kada je opalila lovačka puška koja je ispala iz traktora i ubila ga...BIJELJINA -  Muškarac iz sela Amajlije tragično je nastradao u nesrećnom slučaju kada je opalila lovačka puška koja je ispala iz traktora...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.