Plinskim bocama razneo kuću i sebe

Izvor: Blic, 11.Dec.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plinskim bocama razneo kuću i sebe

Danas oko 10 sati u kući broj 17 u ulici Nađmeljkuti Janoša u Senti došlo je do eksplozije plinskih boca u kojoj je stradao vlasnik Šandor Barna (76). Prema nezvaničnim informacijama, on je namerno izazvao eksploziju, a unutrašnjost kuće je u požaru, koji je prouzrokovan eksplozijom, potpuno uništena. Ispred uništene kuće Šandora Barna

Vatrogasna spasilačka služba iz Sente je brzo reagovala sa tri vozila, vatra je lokalizovana i sprečeno njeno širenje na susednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuću koja je pod istim krovom.

Prema izjavama komšija, vlasniku kuće je nedavno preminula supruga, a on se razboleo i govorio kako će se ubiti.

Neposredno pre tragičnog događaja komšiji je rekao o svojim namerama, pa je o tome obavestio policiju. Međutim, on ih je preduhitrio odvrnuvši ventil na tri plinske boce u sobi i zapalio je. Od silne eksplozije tavanica je odletela u vazduh, a stvari iz pokućstva mogle su se naći i na drugoj strani ulice. Beživotno telo sa teškim povredama pronađeno je u kući.

Istraga je u toku.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senta: Razneo sebe i kuću plinskim bocama

Izvor: Mondo, 11.Dec.2013

U Ulici Nađmeljkuti Janoša u Senti jutros jer došlo do eksplozije plinskih boca u kojoj je stradao vlasnik Šandor..

Nastavak na Mondo...

Senta: Razneo i sebe i kuću

Izvor: B92, 11.Dec.2013

Senta -- Danas oko 10 sati u kući broj 17 u Ulici Nađmeljkuti Janoša u Senti eksplodirale su plinske boce i u ovoj nesreći je stradao vlasnik kuće Šandor Barna (76)...Prema nezvaničnim informacijama, on je namerno izazvao eksploziju, a unutrašnjost kuće je potpuno uništena u požaru, koji je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.