Tragedija u Nišu: Pročitala im priču za laku noć!

Izvor: S media, 01.Jul.2011, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Nišu: Pročitala im priču za laku noć!

Moja supruga je sina Konstantina i ćerku Anastasiju uveče okupala, dala im večeru i čitala im da bi lakše zaspali. Bolest - Ne znam zašto je to uradila. Ona je mislila da je tako spasla decu. Bolest je čudo. To je tinjalo i tinjalo, i eto šta se dogodilo.

Anita je volela decu više nego sebe, ne znam zašto je to uradila, verovatno je mislila da ih je tako spasla... Spavao sam u trenutku kada je sa terase bacila Konstantina i Anastasiju, a zatim i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sama skočila. Momenat u kome su me probudili i saopštili mi šta se desilo najstrašnije je što čoveku može u životu da se desi...

Ovim rečima je, u ekskluzivnoj ispovesti za Preš, Nišlija Marjan Stavrić počeo svoju potresnu priču o strašnoj porodičnoj tragediji, u kojoj je pre tri dana ostao bez žene i dvogodišnjeg sina Konstantina.

Tuga u Nišu: Anita, što ubi sina?

Niš: Sahranjeni majka i sin, devojčica stabilno

Majka terala decu da poljube ikonu pre smrti!

Tri godine starija ćerka Anastasija preživela je pad sa terase stana na četvrtom spratu, sa koga je nju i brata gurnula nervno rastrojena majka, a zatim i sama skočila u smrt...

Marjan je u trenutku tragedije bio u porodičnom stanu, ali je spavao i nije slutio kakva se drama odvija maltene pored njega.



- To veče Anita je okupala decu, dala im večeru i čitala im knjigu da bi zaspali. Dao sam joj da popije lek i oboje smo legli. Oko pola dvanaest sam ustao i izmerio temperaturu Anastasiji jer je bila bolesna. Anita je ustala i dala joj sirup. Otišao sam posle toga u drugu sobu i zaspao - priča Marjan.


Šok koji je zatim doživeo kada su ga probudili i rekli mu šta je Anita uradila ne može ni sa čim da se uporedi.

(P R E S S)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.