Izvor: S media, 20.Okt.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na svadbi: Lovačkom puškom teško ranio mladića

Ivanjička policija odredila je danas meru zadržavanja D.G. (1985) iz Ivanjice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju nad Lj.K. (1984) iz sela Luke, opština Ivanjica, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekslozivnih materija.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je danas, oko 12:00 časova, tokom održavanja svadbenog veselja, u selu Osonica, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << opština Ivanjica, neovlašćeno nosio lovačku pušku marke „bereta“ iz koje je, prilikom sklapanja, došlo do ispaljenja patrona.

U saopštenju PU Čačak se navodi da je tom prilikom Lj.K. zadobio teške telesne povrede opasne po život i prevezen je u užičku bolnicu.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Užicu.

(Tanjug)

Foto: Ilustracija, Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Svat ranjen u šenlučenju na svadbi

Izvor: Blic, 20.Okt.2012

Ljubinko Kodžopeljić (27) iz Luka kod Ivanjice teško je ranjen danas iz lovačke puške tokom svadbenog veselja kada su, dolazeći pred mladinu kuću po starom običaju, svatovi pucali da obore jabuku, a nakon toga i u vazduh. ..Kako nezvanično saznajemo, u trenutku kada je D. G., jedan od svatova,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.