Tokom noći u Beogradu jedna saobraćajna nesreća

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom noći u Beogradu jedna saobraćajna nesreća

Beograd -- Tokom prethodne večeri i noći u Beogradu zabeležena je jedna saobraćajna nesreća u kojoj je povređena ženska osoba stara oko 27 godina.

Ona je zbribnuta na licu mesta i transportovana na Vojno-medicinsku akademiju.

Saradnik Hitne pomoći za komunikaciju Mirko Lutovac rekao je Tanjugu da se nesreća desila u 19,02 časova na mostu Gazela u smeru ka gradu.

Prema njegovim rečima, Hitna pomoć je noćas imala 89 intervencija od kojih 13 na javnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljale osobe sa povišenim krvnim pritiskom.

Lutovac je naveo da su tokom jučerašnjeg dana zabeležene 142 intervencije Hitne pomoći od kojih 46 na javnom mestu, a dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka (27) povređena u saobraćajki na Gazeli

Izvor: Blic, 27.Sep.2018

Tokom prethodne večeri i noći u Beogradu zabeležžena je jedna saobraćajna nesreća u kojoj je povređena žženska osoba stara oko 27 godina, koja je zbrinuta na licu mesta i transportovana na Vojno-medicinsku akademiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.